Skip to content

DA, kupovinom stana kod nas ostvarujete pravo na povraćaj pdv-a ukoliko je Vaš novi stan ujedno i vaša prva nekretnina.

DA, naše stanove možete kupiti sa stambenim kreditom.

DA, naši stanovi su uknjiženi i poseduju Građevinsku Dozvolu koja je javni dokument. 

1. Nakon odabira Vašeg stana, možete da kaparišete stan od sa 5% od ukupne cene stana na dan potpisivanja Predugovora kod Notara, na ovaj način stan je u sistemu nekretnina rezervisan. Pred useljenje potpisujete Kupoprodajni ugovor koji takođe overava Notar i isplaćujete preostali iznos, ovim korakom se ubrzo knjižite kao vlasnik stana u Katastru Nepokretnosti opštine Rakovica. 

2. Ukoliko želite odmah da se uselite možete preskočiti korak Predugovora i odmah uraditi Kupoprodajni ugovor sa celokupnom isplatom stana.

Keš kupci imaju pogodnost plaćanja na rate do useljenja, nakon rezervisanja stana i potpisivanja Predugovora uz dogovor sa investitorom plaćaju po fazama radova. Poslednju ratu uplaćuju po useljenju.

Da, uz svaki kupljeni stan dodeljujemo na poklon numerisano parking mesto standardnih dimenzija i dva daljinska za automatsku rampu na ulazu. Parking prostor je pokriven noćnim i dnevnim video nadzorom 0-24h i noćnom rasvetom.

Da, uz stan na poklon dobijate jedno parking mesto, a svako dodatno parking mesto se doplaćuje 5.000 eura po parking mestu.

Kontaktirajte nas

Zakažite sastanak sa investitorom i razgledanje stana ili gradišta

2024. Sva prava zadržava BG Projekt 

Sve informacije na sajtu su promenljive i podložne promenama. Tačne informacije možete proveriti telefonskim pozivom