DA, kupovinom stana kod nas ostvarujete pravo na povraćaj pdv-a ukoliko je Vaš novi stan ujedno i vaša prva nekretnina.

DA, naše stanove možete kupiti sa stambenim kreditom.

Tako što na potpisivanju Predugovora plaćate Investitoru učešće za kredit za stan u izgradnji. Pred useljenje pravite Kupoprodajni ugovor sa Investitorom i stan je uknjižen i useljiv.

NE, kupovinom stana kod nas, ne plaćate Porez na Prenos Apsolutnih Prava u iznosu od 2,5%

DA, naši stanovi su uknjiženi i poseduju Građevinsku Dozvolu koja je javni dokument. 

Nakon odabira Vašeg stana, možete ga rezervisati kaparom od minimum 10% od ukupne cene stana na dan potpisivanja Predugovora kod Notara, na ovaj način stan je u sistemu nekretnina rezervisan. Pred useljenje potpisujete Kupoprodajni ugovor koji takođe overava Notar i isplaćujete preostali iznos, ovim korakom se ubrzo knjižite kao vlasnik stana u Katastru Nepokretnosti opštine Rakovica. 

Keš kupci imaju pogodnost plaćanja na rate do useljenja, nakon rezervisanja stana i potpisivanja Predugovora uz dogovor sa investitorom plaćaju po fazama radova. Poslednju ratu uplaćuju po završetku svih radova i zatvaranja gradilišta.

Da, možete da birate materijale i opremu u toku izgradnje. U Predugovoru navodimo Vaše zahtevane izmene i izvodimo radove po Vašoj želji.

Da, uz svaki kupljeni stan dodeljujemo na poklon numerisano parking mesto standardnih dimenzija i dva daljinska za rampu na ulazu u stambeni kompleks. Parking prostor je pokriven video nadzorom 0-24h i noćnom rasvetom.

Da, uz stan na poklon dobijate jedno parking mesto, a svako dodatno parking mesto se doplaćuje 5.000 eura po parking mestu.

Budimo u kontaktu

Dobijajte novosti o aktivnostima firme

Kontaktirajte nas

Zakažite sastanak sa investitorom i razgledanje stana ili gradišta

Sva prava zadržava BG Projekt – 2019