DA, kupovinom stana kod nas ostvarujete pravo na povraćaj pdv-a ukoliko je Vaš novi stan ujedno i vaša prva nekretnina.

DA, naše stanove možete kupiti sa stambenim kreditom.

Tako što nakon potpisivanja Predugovora plaćate Investitoru 20% učešća za kredit za stan u izgradnji. Pri potpisivanju Predugovora, sa Bankom pravite založnu izjavu u kojoj navodite da u zalog za kredit dajete već postojeću nekretninu. Nakon završetka radova pravite Ugovor sa Investitorom i stan je uknjižen i useljiv.

NE, kupovinom stana kod nas, ne plaćate Porez na Prenos Apsolutnih Prava u iznosu od 2,5%

DA, naši stanovi su uknjiženi i poseduju građevinsku dozvolu. 

Nakon odabira Vašeg stana možete ga rezervisati uplatom od 5000€ po potpisivanju predugovora sa investitorom( taj iznos ulazi u ukupnu cenu stana i u iznos učešća za kredit )

Keš kupci imaju pogodnost plaćanja na rate do useljenja, nakon rezervisanja stana i potpisivanja Predugovora uz dogovor sa investitorom plaćaju po fazama radova. Poslednju ratu uplaćuju po završetku svih radova i zatvaranja gradilišta.

Da, možete da birate materijale i opremu u toku izgradnje. U Predugovoru navodimo Vaše zahtevane izmene i izvodimo radove po Vašoj želji.

Da, uz svaki kupljeni stan dodeljujemo na poklon numerisano parking mesto standardnih dimenzija i dva daljinska za rampu na ulazu u stambeni kompleks. Parking prostor je pokriven video nadzorom 0-24h i noćnom rasvetom.

Da, uz stan na poklon dobijate jedno parking mesto, a svako dodatno parking mesto se doplaćuje 3000 evra.

Budimo u kontaktu

Dobijajte novosti o aktivnostima firme

Kontaktirajte nas

Zakažite sastanak sa investitorom i razgledanje stana ili gradišta

Sva prava zadržava BG Projekt – 2019